5
Fructul de cătină este, în primul rând, bogat în vitamina C, de două ori mai mult decât măceșul și de 20 până la de 40 de ori mai mult decât cictricele.
În plus, în constituția lui, regăsim vitaminele E, K, F, P, complexul B (B2, B6, B9, colina, inozitol) dar și carotenoide (beta caroten, xanthophila), minerale și oligoelemente, acizi grași polinesaturați, uleiuri complexe (din care se obține uleiul de cătină – Oleum Hippophaes Rhamnoides), serotonină, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, aminoacizi, enzime, fitosteroli.
Cătina este cunoscută ca un panaceu universal sau vindecă-tot, în multe părți ale Asiei de Est și Europa. A fost folosită de mii de ani pentru a trata tot felul de boli și probleme de sănătate. Cătina are un profil nutrițional impresionant care, în mod indirect, vindecă și fortifică întregul corp.
Cu 14 vitamine esentiale, Omega 3, 6, 9 și rara Omega 7, super încărcată cu anti oxidanți, sute de alte elemente nutritive și proprietăți anti-inflamatorii, cătina este suplimentul care urmează să-l luați. Și pentru a face lucrurile și mai bine, acest produs este prietenos cu vegetarienii. Este doar un fruct cu aproape tot ceea ce are nevoie corpul!
Mod de utilizare: intern; în regim obișnuit de viață: între 5 și 15 g/zi (1-3 lingurițe); în regim de suprasolicitare fizică sau psihică: între 15 și 30 g/zi (3-6 lingurițe); pentru femei însărcinate, copii și persoane cu probleme de sănătate: cu avizul consultantului de specialitate. A se amesteca înainte de consum.
Condiții de păstrare: În frigider (între 2 și 4ºC), în recipientul închis, ferit de lumină. După deschidere, se păstrează în frigider și se consumă în maximum 30 de zile.
Dalina (proprietar verificat) –
Delicios si sanatos!
cristinaaa_b –
O minunăție de produs!